MENÜ
Az Aloe Vera a sivatag virága, melyet a történelem kezdete óta használnak gyógyításra.

Gyógyereje elismerten csak azoknak a növényeknek van, melyek sanyarú sivatagi körülmények között kénytelenek növekedni. Az izraeli Aloe Vera a Beer-Sevától délre fekvő területeken, sziklás, ásványi anyagokban gazdag talajon, sanyarú éghajlati körülmények között növekszik. Kivonatát gyógyszergyárban, laboratóriumi körülmények között állítják elő és adagolják a Gigi kozmetikumokhoz. Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hivatal vizsgálatai a gyógyhatású kozmetikumok sorába emelték e készítményeket.

Az Aloe Vera kozmetikai hatásai: kiváló hidratáló, nedvességfelvevő és megtartó, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, baktericid, regeneráló, természetes fényvédő.
A termékek természetesen más összetevőket is tartalmaznak, mint például: fehér ürömöt (nyugtató, gyulladáscsökkentő, vérzéscsillapító), mirhát (antiszeptikus, nyugtató, gyulladáscsökkentő), vörös algát (hidratáló, regeneráló, tápláló)…

A BIOZON AGE RENEWAL SERUM

szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Gyengíti a vegyi anyagok kiválasztására irányuló túlzott serkentést, ezzel relaxálva az arcizmot. Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez. Védi a bőrt szabad gyökök támadásaitól.A BIOZON AGE RENEWAL SERUM titka öt - aktívan együttműködő - összetevőjében rejlik: ARGILERINE®, SNAP 8®, SYN-AKE®, ANTARCTICINE®, Phyto Stem Cell.

A szérum minden bőrtípusra alkalmazható mimikai ránctalanító készítmény. Az intradermális tesztek nem mutattak semmilyen irritatív vagy allergizáló hatást. Bátran ajánlhatjuk minden páciensünk számára életkortól függően ráncmegelőző, illetve ránctalanító készítményként!

Mik is azok a mimikai ráncok?
Az arc azon ráncai, melyek arckifejezéseink nyomán jönnek létre. Ezeket hívják még „mosolyráncoknak” vagy „haragos ráncoknak” is, hiszen azoknak az arckifejezéseknek köszönhetően alakulnak ki, amelyeket életünk folyamán többszázezerszer veszünk fel. Idővel ezekből (kinél később, kinél hamarabb) maradandó ráncok jönnek létre.

Az arc esztétikai problémáit okozó ráncok:

A homlok vízszintes ráncai
A szemöldökök közötti függőleges ráncok
A szem körüli szarkalábak
Az orr-ajak barázda ránca
Az ajkak körüli függőleges ráncok

A mimikai ráncok voltaképpen bemélyedések vagy keskeny árkok a bőrben. Mivel a mellettük lévő bőrnél mélyebben vannak, a fény árnyékot vet beléjük. Minél mélyebb a ránc, annál sötétebb az árnyék, és annál láthatóbbá válik.
Arcizmaink megmozdulását az agytörzsből érkező idegingerület váltja ki. Az ingerületátvivő anyag, mely idegsejtről idegsejtre szállítja az információt az acetilkolin. Hatékony csak az az inger lesz, amely kellő mennyiségű acetilkolin felszabadulást vált ki a sejtek közötti vesiculákból (hólyagokból). Minden egyes idegsejtben receptorsejtek helyezkednek el, ezekhez kell az acetilkolin molekuláknak kapcsolódniuk. Amennyiben az egyik receptorhoz nem kapcsolódik acetilkolin molekula az ingerület-átvitel nem történik meg. Valamint ha kevés az acetilkolin mennyisége az ingerület kihunyhat, vagy gyengülhet a válaszreakció.
Sokan pont ezért választják a Botox injekciót. A Botox egy óriási 150.000 molekulasúlyú idegméreg, mely nagyságából adódóan nem tud a bőrön keresztül felszívódni, ezért injekciózzák a ráncok helyén a bőr alá. A Botox hatóanyaga a Botulinum lebénítja az izmot, így érve el ránctalanító hatását. Nem kell azonban ilyen szépészeti beavatkozásnak, tűszúrásoknak kitenni magunkat, hiszen a legújabb kozmetikai kutatások a kezünkbe adtak egy sokkal veszélytelenebb és teljesen fájdalommentes megoldást. A BIOZON AGE RENEWAL SERUM három izomműködés blokkoló forradalmian új elegyét tartalmazza. Ez a három anyag az Argireline®, a SNAP 8® és a SYN-AKE®.
Az új BIOZON AGE RENEWAL szérum a mimikai ránctalanítás érdekében három neuromuszkuláris blokkolót is tartalmaz, valamint két olyan hatóanyagot, melyek újjáépítik a sérült rugalmas rostokat, ezáltal feltöltve a már kialakult ráncokat.


Argirelin (INCI név: Acetyl Hexapeptid)
6 természetes aminosavból álló hexapeptid. Méreténél fogva a bőrbe könnyen behatol. Hatásmechanizmusa, hogy az idegsejtek hólyagocskáinak acetilkolin kibocsátását csökkenti. Tehát az ingerület nagyságát csökkenti, így nem lesz akkorra az izom-összehúzódás, mint amekkorát az eredeti inger kiváltott volna.

SNAP 8 (INCI név: Acetyl Octapeptid)
Az Argirelin továbbfejlesztett változata, mellyel ellentétben nem 6, hanem 8 aminosavból áll. Hatásmechanizmusok azonos, klinikai kísérletek alapján bizonyított, hogy a SNAP 8 a homlok és szemkörüli ráncok simításában hatásosabb, mint az Argireline, a többi ránc esetén viszont az Argireline hatása volt mérhetően nagyobb. Együttes alkalmazásuk a legcélszerűbb a mimikai ráncok relaxálására.

SYN-AKE® ( INCI név: Glycerin, Water, Tripeptid-1)
Aktív ránctalanító keverék, amely egy szintetikus tripeptiden alapul, a keverék kifejlesztésében döntő szerepe volt a Waglerin 1-nek, amely a Temple vipera mérgében található peptid.
A SYN-AKE® egy svájci kutatólaboratórium a Pentapharm legújabb fejlesztése. A Pentapharm egy 30 éve alapult vállalat, mely a világ legnagyobb (10000 példányt számláló) mérges kígyó farmjával rendelkezik. Kutatásaik célja a különböző kígyómérgek terápiális és orvosi alkalmazásának elősegítése. A SYN-AKE® egy vipera, a Temple Viper mérgéből lett kifejlesztve. A vipera mérgében található peptidet utánozzák le szintetikusan, hogy nagyobb mennyiségben és sterilebben tudják ezt a hatóanyagot előállítani. Hatásmechanizmusa, hogy az idegsejtek receptorsejtjeihez való acetilkolin kötődést gátolja, így blokkolva az ingerület továbbvitelét.


Klinikai kísérletek szerint a 3% SYN-AKE® tartalmú krém eredményesebb ránctalanítást ér el mint egy 10% Argilerine® tartamú készítmény. A két hatóanyag kombinált alkalmazása pedig sokkal látványosabb és gyorsabb, mintha külön-külön nagyobb koncentrációban alkalmaznánk őket.


ANTARCTICINE® (INCI név: Pseudoalteromonas Ferment)
Glykoprotein, melynek nevét az antarktiszi gleccserben nemrég felfedezett élő szervezet nevéből származtatják. Főleg fehérje és cukor kombinációja, amelyek alapvető tápanyagok a sejtek működéséhez. Hidratál, könnyen felszívódik, megelőzi a bőr kiszáradását, klinikai tesztekkel bizonyítottan jelentősen emeli a bőr kollagén tartalmát. Ez rendkívül fontos, hiszen a kollagén rostok számának csökkenése illetve a rostok roncsolódása okozza azt, hogy arckifejezéseink látható nyomokat hagynak bőrünkön mimikai ráncok formájában. Tehát amíg az elöző két hatóanyag csökkenti, blokkolja az izomösszehúzódást, addig az Antarcticine újjáépíti a sérült kollagén szerkezetet.


Phyto Stem Cell
Egy különleges svájci alma fajtából kinyert őssejtek liposzómákba zárva. A fafajtára először azért figyeltek fel, mert a gyümölcsei rendkívül hosszú ideig eltarthatók anélkül, hogy fonnyadni kezdenének. Az alma különlegessége magas növényi őssejt tartalmában rejlik.
Az elvégzett kutatások azt bizonyították, hogy az alma őssejtjeiből nyert kivonat 92 százalékkal serkenti az emberi őssejtek termelődését. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel bőrünket, sejtjeinket, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek, rugalmas rostok képződését indítják el. A kezelt bőrterület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtjei megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik.

 

 

A COLLAGEN ELASTIN termékcsalád

 

A bőr különböző rétegeinek kollagén és elasztin tartalma határozza meg a bőr rugalmasságát. Az öregedés során különösen a fénynek kitett helyeken a kollagén merevebbé válik. A folyamat késleltethető, ha oldható kollagént juttatunk a bőrbe. A kollagénes, elasztinos készítmények rugalmasabbá teszik a bőrt, javítják vízfelvevő-képességét, új, erős és rugalmas kollagén szálakat hoznak létre. A Gigi Cosmetic Laboratoires készítményeihez nem használ állati bőrből kivont kollagént, hanem a szikrázó kagylófonalának kivonatát, a mitulint, amely kollagén, elasztin és fibroin keveréke. A termékcsalád alkalmazása már 25 éves kortól elkezdhető a ráncok megelőzésére, később pedig kezelésére, a kötőszövet állapotának javítására.

 

 


Az E-VITAMIN COMPLEX termékcsalád
Az E-vitamin pozitív bőrgyógyászati hatása évek óta jól ismert. A róla szóló tudományos kutatások bebizonyították, hogy a vitamin időszakos kozmetikai alkalmazása hatékonyabb, mintha tabletta formájában kerülne a szervezetbe. Az E-vitamin elsősorban antioxidánsként működik, megvéd a nap és a környezet káros hatásaitól és csökkenti az öregedés folyamatát, amit a szabadgyökök okoznak.

A technológia fejlődésével, a GIGI Cosmetic Laboratories sikeresen kifejlesztett egy olyan formulát, amely egy mikroszkopikus hordozóanyagot tartalmaz. Ez a hordozóanyag biztosítja, hogy a vitamin tulajdonságai megmaradjanak, elősegíti hatékony működését, gondoskodik az egész napos frissességről.

Ez az új összetevő két másik tényezőt is befolyásol:

  • A bőr szarurétegének stimulálásával javítja annak nedvességtartalmát.
  • Kisímítja a ráncokat.

A kifejlesztett termékek magas koncentrátumú és hatékony E-vitamin mennyiséget tartalmaznak.

 

Derma Clear gyógyhatású termékcsalád


Aknés bőr kezelésére


A GIGI kozmetikai laboratóriuma büszkén mutatja be az egyedülálló Derma Clear sorozatot,
mely igazi áttörés a zsíros és problémás bőrök kezelésében! A GIGI egy új ágazatot fejlesztett ki termékskáláján belül: a GIGI Medical-t melynek első termékcsaládja a Derma Clear.

Asztali nézet