MENÜ

Minden, amit a műszempilla építésről érdemes tudni!:-)

Mi az a 3D / 4D műszempilla?

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik hazánkban: tartós szempilla hosszabbítás , szálankénti műszempilla, 3 vagy 4 dimenziós műszempilla, vagy 3D / 4D műszempilla.

A természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú és ívű műszempillákat helyezünk fel szálanként, orvosi minőségű ragasztó segítségével. Így a pillákat vastagabbá, hosszabbá, gyönyörű feketévé tudjuk varázsolni, miközben természetes hatást nyújt viselőjének. Így nem szükséges szempillaspirált használni. Nem kell megszokni, mert viselőjük saját szempilláinak érzi őket.
Ajánlott azoknak, akik tartós használatra szeretnének műszempillát, vagy "unják" a reggeli spirálozást vagy az esetleges elkenődését illetve akik egész nap "sminkben" szeretnék érezni magukat. Vízálló így a sportolás a strandolás sem okoz problémát vele.
Extra erős ragasztóval és minőségi műszempillákkal tartóssága 1-2 hónap tapasztalataink szerint.
A szempilla hosszabbítás technológiája és a termékek miatt, felhelyezését csak szépségipari szakember végezheti!

Fontos tudnivaló a különböző "D"-kről....

Első sorban tisztázandó a 3D és 4D műszempilla közti különbség. Ebben az esetben a szempilla szerkezetének kialakításában és súlyában van a különbség. A korábbi 3D szempilla szálak nehezebbek és tömörebbek szálúak voltak, míg a 4D selyempilla a fejlesztésnek köszönhetően, sokkal könnyebb, rugalmasabb, porózusabb, így jobban illeszkedik az eredeti szempillaszálakhoz. Következésképp a ragasztó stabilabb, nagyobb felületen tud megkötni, ezzel növelve a tartósságát.

Egyre elterjedtebb azonban a fogalom, miszerint létezik:

1D, 2D, 3D,4D,5D,6D műszempilla

1D műszempilla:
A 3/4D szempilla hosszabbítás fogalmánál 1 saját szempillára, 1 szál műszempilla kerül.

2D műszempilla: Dúsabb szempilla eléréséhez a duplázó technikát alkalmazzuk , mikor is 1 saját szálra 2 műszempilla kerül felhelyezésre. Kétszer annyi mint a hagyományos szettben.

3D/4D műszempilla: Még dúsabb szempillák eléréséhez egy újfajta technikát alkalmazzunk, mikor is 1 saját szálra 3-4 szál műpilla kerül felhelyezésre.

5D-6D Volume lashes / Russian Volume technika: Az eredetileg Oroszországból származó technika, a tavalyi évben már meghódította USA-t és Európa nagy részét is. A szuper vékony és extra könnyített műszempillákból 5-6 szál is felhelyezhető egy szál saját szempillára. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a saját szempillát, hiszen 5-6 darab szempilla szál súlya megegyezik az eddig használt 1 műszempilla szál súlyával.
Maximális luxuscikk kategóriába sorolandó a Volume Lashes szempilla speciálisan könnyebbített súlyú pillákból áll, tapintása selymes hatású, viselése pedig lehelet könnyű. A fele vagy akár harmad súlyú pillákból egy saját pillára 5-6 szál ultra vékony és könnyített súlyú műszempilla kerül egy teljesen Új technikával applikálásra, ez határozza meg a "D"-k számát.

Asztali nézet